Дизайн на пекарна

Интериорен дизайн на сладкопекарна „Бримекс“

Проект за цялостно обновяване на вътрешното оформление на търговският обект

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн на сладкопекарна „Бримекс“

Проект за цялостно обновяване на вътрешното оформление на търговският обект

В IRIS DESIGN знаем, че визията продава първа. Не сме си го измислили, знаем го като обратна връзка от наши клиенти. И за да бъдем по точни, от наши редовни клиенти, собственици на вериги пекарни, магазини за сладки и солени изделия, сладкарници, ресторанти и др. Те споделят с благодарност, че цялостната визуална концепция за рекламен и интериорен дизайн ги отличават на пазара и им дават предимство пред конкурентите им. Казват, че това е магнита, който заинтригува интереса и привлича вниманието на случайният минувач по търговската улица или в закрития търговски център и го провокира да влезе в търговският обект. А от личен опит знаем, че щом посетителят целево повтори посещението за да купи отново е бил обслужен с усмивка и позитивно отношение, а когато посещенията му станат регулярни и стане редовен клиент – това вече е абсолютната гаранция за качествата на предлаганият в обекта асортимент. За екипа на нашето дизайн студио най-голямата награда и най-сладкото удовлетворение идват, когато ни се обади клиент за адаптация на дизайна от вече работещ обект, който сме проектирали към нова архитектурна даденост с нова локация с цел отваряне на следващ магазин или заведение под същият бранд.

В годините творческа работа по темата имаме наблюдения, че съставките за успешен търговски обект са три – атрактивен дизайн, добро обслужване и качествен продукт.

С тази рецепта клиентите ни получават:

  • бърза възвръщаемост на вложените средства;
  • инвестират в следващи обекти с нови локации;
  • създават успешна верига от търговски обекти;
  • постигат завидни финансови резултати в бизнеса си.

Отличен пример за това е верига сладкопекарни „Бримекс“, а сладко-творенията им са просто убийствено вкусни, ако още не сте ги опитали горещо Ви ги препоръчваме!